Deutsch English Nederlands
    zilverblank.nl > vacatures
         
  Vacatures:

     
 

 

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar, maar...

Soms komt het voor dat u duidelijk voor ogen heeft wat u wilt en waar u wilt werken, terwijl er geen geschikte vacatures beschikbaar zijn. In dat geval is het toch zinvol om een open sollicitatie te sturen.
Want misschien kan Zilver-Blank uw kwaliteiten goed gebruiken, nu of in de toekomst. Als u denkt over specifieke kwaliteiten te beschikken, stuur ons dan een open sollicitatie.

 

Over Zilver-Blank

De Nederlandse schuurpapier en schuurlinnen fabriek Zilver-Blank BV is opgericht in 1937. Wat begon als een klein handelsbedrijfje in schuurpapier is anno 2008 uitgegroeid tot een totaalleverancier van schuur, slijp en polijstmaterialen voor diverse industrieën

Zilver-Blank biedt:
Zilver-Blank biedt de juiste kandidaat naast een prettige werksfeer, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het inkomen is in overeenstemming met de functie, ervaring en opleiding.

Stuur uw motivatiebrief + cv op per brief naar:

Zilver-Blank BV

T.a.v. de heer U. Fortuin

Kanaalweg Noord 64

7671 EB  Vriezenveen

In uw open sollicitatie vertelt u wie u bent, wat u bij Zilver-Blank wilt doen en waarom u dat zo graag doet. Daarbij geldt: hoe concreter hoe beter. Zo kunnen we beter met u meedenken over een mogelijke functie die u op het lijf is geschreven.

 

     

    Zilver-Blank B.V. | Tel. +31 (0)546 561 543 | info@zilverblank.nl