Deutsch English Nederlands
    zilverblank.nl > over ons > wie zijn wij
         
 

Wie zijn wij

De Nederlandse schuurpapier en schuurlinnen fabriek Zilver-Blank BV is opgericht in 1937. Wat begon als een klein handelsbedrijfje in schuurpapier is heden ten dage uitgegroeid tot een totaalleverancier van schuur, slijp en polijstmaterialen voor diverse industrieën als:

- Metaalindustrie
- Hout- en meubelindustrie
- Glas- en verfindustrie
- Steen- en betonindustrie
- Leer- en rubberindustrie
- Automotive industrie
- Kunststoffenindustrie
- Scheepvaartindustrie
- Offshore industrie

Voor al deze industrieën leveren wij schuurbanden, schuurrollen, schuurschijven, schuurstroken , schuurvellen en alle andere denkbare schuur- slijp en polijstmaterialen in alleen hoogwaardige kwaliteiten. Doordat wij beschikken over een zeer moderne confectieafdeling kunnen wij alle afmetingen snel en correct leveren. Ook niet standaard afmetingen zijn voor ons geen probleem. Maatwerk welke specifiek toegespitst is op de wensen van onze klanten.

Daarnaast produceren wij speciaal voor de DIY markt vellen, rollen, schijven en stroken schuurpapier en schuurlinnen. Wij produceren en verpakken deze schuurmaterialen op klantspecifieke wens. Deze schuurmaterialen vinden wereldwijd ( ruim 70 % is export ) hun weg via de groothandel en distributeurs naar de diverse bouwmarkten en grootwinkelbedrijven.

Tevens produceren wij gegalvaniseerde, koperen en polypropylene panreinigers en filterweefsel welke wereldwijd via de groothandel en distributeurs hun weg vinden naar de:

- Schoonmaakbranche
- Food en Non Food winkels
- Verfspeciaalzaken 
Bekijk onze producten:
Schuurbanden
Schuurvellen, schuurstroken, schuurschijven
Schuurrollen
Afbraamschijven, doorslijpschijven, schuurschijven
Schuursponzen
Slijpvlies
Draadsponzen,
koperen panlappen, filterweefsel
Staalwol
Diversen
 
         

    Zilver-Blank B.V. | Tel. +31 (0)546 561 543 | info@zilverblank.nl